1. Peruaanse retailer lekt mogelijk releasedatum The Last of Us: Part 2

Peruaanse retailer lekt mogelijk releasedatum The Last of Us: Part 2

Komt de game in oktober?

Peruaanse retailer LawGamers heeft mogelijk de releaseperiode van The Last of Us: Part 2 gelekt. De game zou volgens een poster in oktober verschijnen.

The Last of Us 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar mogelijk heeft de Zuid-Amerikaanse retailer een vroegtijdige onthulling gedaan. Op een poster staat namelijk aangegeven dat The Last of Us 2 in oktober 2019 gaat verschijnen. Specifiekere informatie wordt niet gedeeld.

Uiteraard is de kans groot dat de releaseperiode niet klopt en dat LawGamers zelf een tijdelijke datum heeft verzonnen of foutieve informatie heeft ontvangen. Er is echter een kans dat het wel klopt en The Last of Us 2 inderdaad in oktober verschijnt. Vorige week vond namelijk het Destination PlayStation-evenement plaats, waar ook Zuid-Amerikaanse retailers bij aanwezig waren. Het is onduidelijk wat voor informatie op dit evenement is gedeeld, maar de kans is groot dat The Last of Us: Part 2 is besproken. De game was namelijk te zien in een afbeelding die een marketeer heeft geplaatst.

Sony heeft al bevestigd niet aanwezig te zijn op E3 2019. Dit betekent echter niet dat er geen aankondigingen meer komen. Death Stranding, Ghost of Tsushima en The Last of Us 2 hebben a nog geen releasedatum gekregen, terwijl er nog geen grote PlayStation-exclusives op de planning staan voor het najaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Laten we het hopen.
 • Dit zou dit al geweldig game jaar nog beter maken. Maar ik neem dit met een klein korreltje zout.
 • Zou mooi zijn. Van wat ik er van heb gezien gaat dit een hele vette game worden. Maar stel je voor dat de PS5 in 2020 komt (misschien zelfs al in het voorjaar), dan haal ik TLOU 2 daar voor. Ik ga niet nog een keer dezelfde fout maken door hem voor beide consoles te halen net als met de PS3 en PS4.
 • @adutchman

  Heel veel geruchten wijzen erop dat de PS5 een automatische remaster functie heeft voor PS4 games. Dusse, haal het dan maar.
  Als dit het geval zal zijn dan.
 • @Ardyn

  OK dat wist ik niet. Zou wel heel vet zijn! Dan haal ik hem zeker day one :)
 • @Ardyn
  Automatische remasterfunctie? Je bedoelt gewoon dat ps4 games op een ps5 speelbaar zijn met betere grafische mogelijkheden zoals nu met ps4 pro en ps4? Want dat verhaal ken ik wel en kan ook niet anders eigenlijk. Of heb ik een gerucht gemist en bedoel je wat anders?
 • Laat maar komen wanneer die klaar is. Wel hebben al genoeg halfbakken games tegenwoordig.
 • Zou vet zijn. Naar mijn mening is het eerste deel de beste PS-exclusive ooit.
 • @Luigi1985

  Ik vond het juist een vrij eentonige game. Ik had wat meer verwacht, zoals een soort eindbazen. Bv. dieren die door de schimmel in monsters waren veranderd.
 • @Monojaxx

  The last of us is geen kiddy game Jaxx.
 • @CyberFl

  Hoeft toch niet kiddy te zijn?
  Meer een beetje zoals in Horizon Zero Dawn. Af en toe een beetje actie. Een door de fungus geïnfecteerde olifant uitschakelen terwijl je je door een verlaten dierentuin baant.

  Ik begrijp echt niet dat deze game zo fantastisch ontvangen is. Vond hem bij vlagen gewoon dodelijk saai.
 • @Monojaxx
  Dat kan natuurlijk. Zelf vond ik hem briljant maar de grootste uitdaging zit hem toch wanneer je boven medium moeilijkheidsgraad gaat spelen. Het ontbreken van de luister functie, nog minder resources en sterkere vijanden maakte het toch net ietsjes interessanter.
  Maar goed, het is ook niet voor iedereen weggelegd.
 • @Monojaxx dieren zijn imuun voor als je dat niet hebt begrepen begrijp je de hele game niet
  Eindbazen zaten er gewoon in.
 • @benjamindutch

  Ja dat snap ik dat ze immuun waren. Maar dat had ik liever anders gezien dus. En eindbazen? Welke?
 • @Luigi1985 Ik denk dat ik me hier bij aansluit. Fantastische storytelling en acteerwerk!
 • @Jorn6810

  Het gaat met zelfs niet eens zo zeer om het verhaal, maar het was gewoon verdomde spannend. Zeker zoals hierboven al gezegd wordt op de hogere moeilijkheidsgraden.

  Heb het spel zelfs op de allerhoogste uitgespeeld, maar dat was wel belachelijk moeilijk.

  Heb hier wel zin in.
 • @Luigi1985 Dat was voor mij ook zeker niet het enige, maar de manier van het verhaal vertellen zat verdomde goed in elkaar. Tel daar de spanning, en het 'alleen' voelen erbij op en je had een heerlijke survival/horror game.

  Respect voor het uitspelen op Grounded difficulty. Heb mezelf er nog niet aan gewaagd, maar staat wel op mijn planning ongeveer een maand voordat deel 2 uitkomt. Nog tips?
 • @Jorn6810

  Nou ik heb geprobeerd zo min mogelijk te schieten/aan te vallen en zoveel mogelijk te sluipen. Heb sommige stukken wel echt 1.000 keer opnieuw moeten proberen (ongeveer ;-))

  Ik ga ook zeker nog een keer spelen. Krijg er eigenlijk al zin in nu ik er over typ haha.
 • @Jorn6810
  Wat ik vaak deed op grounded was d.m.v. flesjes en bakstenen een hele grote groep creëren, om die vervolgens te belagen met een molotovcocktail. Scheelt je aardig wat ammo, je hebt alleen wat geduld en geluk nodig. En uiteraard wat Luigi zegt, zo min mogelijk aan te vallen.
 • Ik verwacht dat het wel uitkomt ja. Zomer-Herfst dit jaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren