1. Remake van P.T.-demo speelbaar op pc dankzij fan

Remake van P.T.-demo speelbaar op pc dankzij fan

Griezelen geblazen

De P.T.-demo is nagemaakt door een zeventienjarige fan en nu te downloaden op pc.

De demo verscheen enkele jaren geleden op PlayStation 4 en was ontwikkeld door Hideo Kojima. Hij zou voor Konami samen met Guillermo del Toro de game Silent Hills ontwikkelen, met Norman Reedus in de hoofdrol. Aan het einde van de P.T.-demo bleek dat het een teaser was voor Silent Hills.

De demo werd nadat Kojima bij Konami vertrok offline gehaald en is niet meer te downloaden. De zeventienjarige 'Qimsar' heeft de demo echter nagemaakt voor pc.

"Voordat ik aan dit project begon had ik maar zes uur aan ervaring met de Unreal Engine en dit is mijn eerste game. Ik heb er al zo'n 140 uur aan besteed en heb mijzelf veel dingen aan moeten leren."

Qimsar verwacht dat de demo snel offline gehaald moet worden, maar is bereid om de demo persoonlijk te uploaden naar ieder die interesse heeft. Voordat het zover is, kan de demo op Qimsar's Game Jolt-pagina gedownload worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren