1. Trailer van Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back-remake

Trailer van Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back-remake

Komt in februari op Netflix in de VS uit

Er is nu een nieuwe trailer te zien van Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back - Evolution, een remake van de originele film.

De animatiefilm komt in de Verenigde Staten op 27 februari uit op Netflix. Wanneer de film precies op het Nederlandse Netflix verschijnt, is nog niet officieel bekendgemaakt.

Mewtwo Strikes Back - Evolution is een CGI-remake van de allereerste Pokémon-film en kwam vorige zomer al uit in Japan en Korea. Onderzoekers vinden een fossiel van de mythische pokémon Mew en maker er de legendarische pokémon Mewtwo van.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hij is ondertussen wel door het officiële Nederlandse Pokémon kanaal aangekondigd, alleen zonder datum en waar te zien. Aangezien Netflix US het had over exclusief bij hun ga ik er wel een beetje van uit dat hij hier in NL ook op Netflix komt.


    https://youtu.be/o9kyAFQAZJk
  • Als klein jochie was ik zo geraakt door het einde. Ik denk dat dit de eerste film was waar ik tranen in mijn ogen door kreeg.
  • @Silverwolf aflevering waarbij butterfly wordt vrijgelaten (serie moment)
  • @Richh

    Moment dat sword en shield uitkwamen snif snif.
  • Pokémon films, Pokémon series, Pokemon merchandise, Pokémon voedingswaar. Dit alles is tig keer beter dan de recente Pokémon games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren