1. Remaster Nier Replicant verschijnt op 23 april 2021

Remaster Nier Replicant verschijnt op 23 april 2021

En nieuwe beelden van Nier: Reincarnation

Nier: Replicant ver.1.22474487139... verschijnt op 23 april 2021. Dat onthulde Square Enix tijdens Tokyo Game Show met een nieuwe trailer.

De game wordt gemaakt door Toy Logic en is naar eigen zeggen een 'versie-upgrade', in plaats van een remaster. Nier Replicant krijgt onder andere opnieuw ingesproken stemmen, een verbeterd vechtsysteem en een opnieuw opgenomen soundtrack van componist Keiichi Okabe.

In Japan verscheen Nier in 2010 als twee versies: Nier Replicant op de PlayStation 3 en Nier Gestalt op de Xbox 360, waarvan de laatste versie een oudere protagonist bevat. Replicant verscheen nooit in het Westen. Daarnaast verscheen in 2017 het geprezen Nier: Automata van PlatinumGames.

Nier: Reincarnation

Ook onthult Square Enix dat de mobiele game Nier Reincarnation naar het Westen komt. In de game nemen spelers de controle over Mama, die door een wereld genaamd The Cage reist. Nier Reincarnation bevat verder een turn-based vechtsysteem en prentenboekachtige tussenfilmpjes.

Nier: Automata

Tot slot onthult Platinumgames dat Nier Automata in totaal 4,85 miljoen stuks heeft verkocht en dat de game een standbeeld van Prime Studio ontvangt. Een prijs en releasedatum zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zijn de platformen bekend?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren