1. Remaster Update past Overwatch-helden significant aan

Remaster Update past Overwatch-helden significant aan

Dertien helden worden opnieuw gebalanceerd

Blizzard gaat in de aankomende update aardig wat Overwatch-helden op de schop nemen. De update is al live in de testservers en verschijnt later ook voor de volledige versie van Overwatch.

Er staat een grote verandering voor de deur voor Overwatch-spelers. Blizzard heeft aangegeven dat er een grote update aankomt, genaamd de Remaster Update. Dit betekent gelukkig niet dat de ontwikkelaar het hele spel op de schop neemt en bijvoorbeeld Reinhardt zijn schild afneemt. Desalniettemin is aankomende update er één om als fanatiek Overwatch-speler rekening mee te houden. Maar liefst dertien helden worden bijgeschaafd en opnieuw gebalanceerd. Op deze manier hoopt Blizzard de team-based first person shooter opnieuw aantrekkelijk te maken voor hun community.

Zo is de damage falloff-afstand van Tracer vergroot van tien naar dertien meter en krijgt D.va haar schild sneller terug. Doomfist wordt daarentegen wat minder sterk en doet er iets langer over om zijn schild terug te krijgen. Een ander voorbeeld is dat de haak van Roadhog voortaan door objecten, zoals de rotsblokken van Sigma, heen kan grijpen. En zo zijn er nog een aantal veranderingen doorgevoerd. Blizzard wil met deze patch een aantal oude Overwatch-helden zoals Winston en Tracer wat meer glorie geven en deze net zo prettig laten aanvoelen als de nieuwere helden.

Op Reddit wordt al veel gespeculeerd over de mogelijke gevolgen van de remaster-patch op de Overwatch League.

Overwatch Retribution

Overwatch werd eerder dit jaar al flink op de schop genomen door ontwikkelaar Blizzard. Zo werd de rank van spelers in drieën gedeeld en werd er een rol gebonden wachtrij geïntroduceerd.

Hier lees je de volledige patch notes van de Remaster Update.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Mooi werk. Ik ben het zo zat dat mensen elke keer "eisen" dat je Orisa of Sigma kiest als tank. De meeste games win ik als ik winston speel.

    Ik denk dat het balans niet het grootste probleem is, maar de community. Zoveel mensen die bewust de game verpesten met hun smurf accounts.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren