1. Remaster van Red Faction Guerilla in de maak

Remaster van Red Faction Guerilla in de maak

Aangekondigd voor PS4, Xbox One en pc

THQ Nordic brengt een remaster van Red Faction Guerilla uit.

Red Faction Guerilla Re-Mars-tered moet in het tweede kwartaal van 2018 op PlayStation 4, Xbox One en pc verschijnen. De game heeft 4K-ondersteuning voor systemen die het ondersteunen, maar heeft sowieso verbeterde graphics en belichtingen. Er is nog geen trailer uit, al zijn er wel een paar screenshots online gezet.

Het origineel verscheen in 2009 op pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Het is de derde game in Volitions Red Faction-franchise en vindt plaats op Mars. Spelers verkennen een open wereld waarin ze alle gebouwen die ze tegenkomen met de grond gelijk kunnen maken.

"Hoewel Red Faction Guerilla nooit een gigantisch succes was (ook niet bij critici), was het spel meer dan vermakelijk. Daarbij was de technologie achter de game die er voor zorgde dat alle gebouwen kapot konden behoorlijk indrukwekkend. Ik kijk er dan ook best naar uit om dit spel weer eens opnieuw te spelen. 

Een van de grootste minpunten van het origineel was dat de spelwereld een beetje leeg aanvoelde. Het zou mooi zijn als THQ Nordic de moeite heeft gedaan om daar wat aan te doen in deze remaster." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Man, wat was dit een heerlijk knalfestijn! Ik ben wel benieuwd naar een remaster hiervan. Zou het ook heel vet vinden als 'ie stiekem ook naar de Switch zou komen.
  • Hier was toch ook een deel 2 van? Waarom niet gelijk die toevoegen, mooie pakketje van maken. Irritant soms die uitgevers.
  • @JaXter608 Red Faction Armageddon was het vervolg hier op inderdaad. Maar volgens mij werd die lang niet zo goed ontvangen als deze dus misschien vandaar dat ze hem weg laten.
  • @Dark Lord-1
    Red faction guerilla is een vervolg op red faction en armageddon kwam daar idd achteraan.
    Armageddon vond ik persoonlijk wat tegenvallen.
  • Geniaal. Speelde ook de partymode erg veel met vrienden. Lekker gebouwen slopen en kijken wie het meeste punten kon halen. Erg vermakelijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren