1. 'Remasters Mass Effect uitgesteld naar 2021'

'Remasters Mass Effect uitgesteld naar 2021'

Eerste deel zou niet voldoen aan kwaliteitsstandaard

Volgens Venturebeat zijn de mogelijke remasters van Mass Effect uitgesteld naar volgend jaar.

De remasters, getiteld Mass Effect: Legendary Edition, zijn al verschillende keren gelekt bij winkels en ingewijden. Aanvankelijk werd verwacht dat de games in oktober zouden verschijnen, maar volgens verschillende bronnen is de collectie verplaatst naar 2021.

"De primaire factor die de ontwikkeling ophoudt, naast de pandemie, is de originele Mass Effect-game", meldt Venturebeat. "Die game is momenteel niet van dezelfde kwaliteit als de rest van het pakket. Het zou een slechte eerste impressie op nieuwe spelers maken en het zou fans mogelijk teleurstellen, die vervolgens niet de indrukwekkende upgrades voor Mass Effect 2 en 3 ervaren."

Bioware en EA zouden naast de graphics ook de gameplay van de rpg's aanpassen. Ook zou de multiplayermodus van Mass Effect 3 ontbreken.

Mass Effect: Legendary Edition is nog niet officieel aangekondigd en zou verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Interessant aangezien ME (1) op onder andere sfeer en schrijfwerk de vervolgen met gemak overschaduwt. Dus het zal wel de gameplay en de repetitieve nevenactitiviteiten zijn. Maar ik heb die liever dan de overgestroomlijnde en nog steeds repetitieve vorm van 2 en 3.
  • Altijd grappig om te lezen dat iets wat nog niet is aangekondigd (zowel game als een datum) is uitgesteld.
  • Huilen.

    Maar als ME1 dan fatsoenlijk geremasterd wordt, des te beter.
  • T'is imo Geen uitstel.. de game was nog niet aangekondigd. Dus geen probleem vind ik

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren