1. Remasters van Commandos 2 en Praetorians komen volgend jaar

Remasters van Commandos 2 en Praetorians komen volgend jaar

De release is gepland voor 24 januari 2020

De remasters van Commandos 2 en Praetorians zijn vanaf 24 januari 2020 beschikbaar. Ze verschijnen als pc-versie. Commandos 2 komt later naar PlayStation 4, Switch en Xbox One. Praetorians komt later naar PlayStation 4 en Xbox One.

Eerder werd er gemeld dat Commandos 2 eind 2019 nog ging komen, maar dit blijkt nu opgeschoven te zijn naar begin 2020. Commandos 2 is een strategisch spel die in 2001 voor het eerst verscheen. In het spel nemen spelers de leiding over een groep commando's, samen met verschillende geallieerde eenheden, terwijl ze achter vijandelijke linies sluipen. De bedoeling is om verschillende missies in de Tweede Wereldoorlog te voltooien en zo helpen de oorlogsinspanningen van de Duitsers te dwarsbomen.

Elke missie is een stealth-puzzel; zo zijn bijvoorbeeld vermommingen, afleidingen en moord nodig. Er zijn negen commando's met ieder hun eigen unieke talenten. De remaster zal de stijl van de originele versie behouden, waardoor de sfeer in de game behouden word.

Praetorians is ook een strategisch spel die voor het eerst uit kwam in 2003 voor pc, en is ontwikkeld door Pyro Studios. De game is gebasseerd op campagnes van Julius Caesar. Praetorians is gefocust op militaire strategie, in tegenstelling tot bouwen en het beheren van grondstoffen. Praetorians speelt zich af in het midden van de politieke machinaties van het opkomende Romeins rijk. De speler kan ten aanval gaan in onder andere Egypte, Gallië en Italië.

De HD Remasters van Commandos 2 en Praetorians kunnen samen of apart gekocht worden, de games zijn vanaf 24 januari 2020 beschikbaar op pc.Commandos 2 komt later naar PlayStation 4, Switch en Xbox One. Praetorians komt later naar PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik ga weer teveel uurtjes steken in het perfect oplossen van iedere missie in Commandos 2! Wat was dat toch een heerlijk spel vroeger.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren