1. Twee uitbreidingen voor Control in 2020

Twee uitbreidingen voor Control in 2020

Het gaat om betaalde uitbreidingen

Remedy laat via een persbericht meer weten over toekomstige dlc’s voor Control. Het gaat hier om The Foundation en AWE, dit zijn betaalde dlc’s.

Beide uitbreidingspakketten introduceren nieuwe verhaalmissies, vijanden, gamemechanismes en locaties binnen The Oldest House. The Foundation gaat in op de geschiedenis van The Oldest House. Na een verzoek van The Board moet protagonist Jesse op pad gaan om uit te zoeken wat er zich onder The Bureau bevindt.

De tweede uitbreiding, AWE, neemt Jesse mee naar een nieuwe sector in The Oldest House, genaamd The Investigations Sector. Meer is er nog niet bekend over de dlc’s, maar er komt in december wel een nieuwe game-modus.

De nieuwe game-modus heet Expeditions, dit is een modus die spelers aan het einde van de game kunnen spelen. In deze modus moet Jesse Security Chief Arish helpen de mysterieuze Formation en de vreemde omgeving te verkennen. Hier wordt de speler geconfronteerd met de grootste uitdagingen die The Oldest House te bieden heeft. De Expeditions-modus is gratis voor alle spelers.

Control is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Het meest interessante aspect van de aankondiging niet vermeld. Het artwork van de AWE teast naar een cross over met Alan Wake!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren