1. Remedy ziet zelf ook graag vervolg op Alan Wake

Remedy ziet zelf ook graag vervolg op Alan Wake

Ontwikkelaar richt zich nu op Control

Remedy Entertainment zou graag een vervolg op Alan Wake maken, maar belooft niets.

Dat blijkt uit een interview met Remedy's Mikael Kasurinen. "We zijn eigenaar van de Alan Wake IP. Ik wil meteen zeggen dat de franchise ons erg naar het hart ligt. We houden allemaal van Alan Wake bij Remedy en we willen allemaal een nieuwe game in de serie zien. Dat wil ik even duidelijk maken. Helaas kan ik er niet meer over zeggen. We zien wel wat er met Alan Wake gaat gebeuren, maar we willen er absoluut iets mee doen."

Alan Wake verscheen in 2010 en draait om een gelijknamige schrijver, die na het verdwijnen van zijn vrouw in een levende nachtmerrie terecht komt. Een verhaal dat hij heeft geschreven, blijkt namelijk werkelijkheid te worden. Sinds de release vragen gamers al om een vervolg.

In plaats daarvan ontwikkelde Remedy Quantum Break. Deze E3 kondigde het Control aan. Dit is een cinematische third person actiegame in een nieuw universum. Het spel komt in 2019 uit op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dat was echt een leuk spel, erg van genoten op de 360. Hoop op een vervolg.
  • Control vliegt tot nu toe erg onder de radar, maar heb daar twee uitermate interessante previews over gelezen. Dat en de voorgaande games van Remedy zorgen er voor dat Control toch hoog op mijn lijstje staat!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren