1. Remedy toont nieuwe beelden van aankomende shooter CrossFire X

Remedy toont nieuwe beelden van aankomende shooter CrossFire X

Komt eind dit jaar uit op Xbox-consoles en pc

Tijdens de Xbox Games Showcase gisteren werd een nieuwe trailer getoond voor CrossFire X, de campagne voor de online shooter CrossFire die wordt ontwikkeld door Remedy Entertainment.

Tijdens E3 2019 werd al aangekondigd dat de ontwikkelaar van Alan Wake en Control aan de campagne werkt. Crossfire is een populaire shooter van Smilegate die vooral in Aziatische landen veel spelers heeft. Remedy moet een bijbehorende campagne leveren die deze feestdagen eerst verschijnt op Xbox Series X, Xbox One en pc.

In de nieuwe trailer is te zien hoe CrossFire X moderne combat bevat tegen vijandelijke militaire doelwitten. Spelers moeten de wereld redden. De gameplay komt neer op snelle vuurgevechten, vergelijkbaar met spellen als Call of Duty. Ook krijgen spelers enkele futuristische opties. Zo kan men tijdelijk onzichtbaar worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit zag er nog wel redelijk uit.
  • Lachen om ff door zo'n campaign te knallen. Zou t normaal niet aanschaffen, maar in Gamepass download ik hem zeker even. Wat dat betreft werkt het abonnement helemaal, ik probeer meer games dan ooit. Benieuwd wat Remedy kan toevoegen aan een setting als deze.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren