1. Update: Sony streamt Death Stranding-teaser

Update: Sony streamt Death Stranding-teaser

Het lijkt erop dat we steeds dichter bij de lancering komen

Sony streamt een cryptische Death Stranding-teaser. Ook is de reserveringspagina van Death Stranding opgedoken bij sommige spelers.

Update: er komt langzaam beweging in de handafdrukken van de stream, waardoor er meer te zien is. Vermoedelijk komen we steeds dichterbij de onthulling rondom Death Stranding. Zie ook het nieuws over de gelekte releasedatum van de game.

Origineel bericht:

Vanaf gisteren streamt PlayStation een teaser van de game. Er zijn vaag beelden te zien van de game in handafdrukken, maar veel wijzer worden we er niet van. De teaser wordt non-stop gedraaid en gaat waarschijnlijk over in de nieuwe beelden die zijn beloofd door regisseur Hideo Kojima. Naar verwachting verschijnen deze na 17:00 uur Nederlandse tijd, aangezien ze volgens Kojima zouden verschijnen als het in Japan al 30 mei is.

Naast de cryptische teaser die wordt gestreamd op Twitch is ook de productpagina gelekt waarop Death Stranding gereserveerd kan worden. De pagina werd ontdekt door Wario64 op Twitter. “Death Stranding kan vanaf morgen gereserveerd worden, lijkt het. Een scherm op het PSN is opgedoken waarop de bonus content staat die je bij de reservering krijgt”, zegt Wario64 in zijn Tweet.

death stranding

Waarschijnlijk krijgen we vandaag dus nieuwe beelden te zien en wordt de game officieel te beschikbaar gesteld in de PlayStation Store. Vermoed wordt dat de game ook een releasedatum krijgt, maar dat is nog niet bevestigd.

Mogelijk vinden er nog meer grote onthulling plaats deze week. Zo gaan er geruchten dat Call of Duty: Modern Warfare wordt aangekondigd en dat The Last of Us: Part 2 een trailer krijgt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
  Made by Hideo Kojima,
 • @Zorewin

  Hideo Kojima is een held, als er één iemand is die vaak met z'n naam inbeeld mag komen is het Hideo Kojima wel.
 • @Meta_coola

  Shigeru Miyamoto is ook een held, maar die eist ook niet alle aandacht op.
  Bescheidenheid siert de mens.
 • @Piet S.

  Meh bescheidenheid
 • @Meta_coola

  Ahhh, zo lekker typerend dit! :)
 • @Piet S.

  Hoe zo typerend?

  Uit mijn eigen ervaring weet ik dat ik met niet bescheiden te zijn verder gekomen ben in mijn leven dan met de momenten dat ik wel bescheiden was
 • @Meta_coola

  Ik heb het over de betrokken partijen van dit artikel, niet over jou persoonlijk.
 • @Piet S.

  En weer flik je het weer om te reageren wat niet over Nintendo gaat. Ga ergens anders haatzaaiend man mafkees. Wat ben jij voor een zielig figuur joh.

  Wanneer iemand kritieke uit op Nintendo, dan is de wereld ineens te klein.
 • @Tyron

  Arme jongen toch… Al die agressie… Is het weer die tijd van de maand? :)
 • @Piet S.

  Piet, je zit wel steeds te zeuren dat ik meestal zeur of aanstel als over op Nintendo gaat. Maar jij kan er ook wat van hoor. Ik zie je meer bij Sony topics dan bij de Nintendo topics. Als je een PS4 wilt kopen, moet je het gewoon doen jongen.
 • @CyberFl

  Ik heb hier niet eens over Sony of de PS4. Het ging over Hideo Kojima, dus waar heb je het in godsnaam over? Je leest wat je wil lezen.
 • @Tyron @Piet S. @Meta_coola

  Jeetje Tyron, volgende keer even tot 10 tellen. Haatzaaien is sterk overdreven. Piet haalt hier best een prima punt aan. Miyamoto verdient wat mij betreft net zo veel lof als Hideo, maar dit geldt voor meer developers.

  Sterker, na het zien van de God of War documentaire heb ik een heel ander beeld gekregen van hoe game ontwikkeling in elkaar steekt, de moeite die daarin wordt gestoken en hoe groot de opofferingen maar ook beloningen zijn. Wat Meta zegt, je mag dan best een beetje pronken na al het harde werk om zoiets neer te zetten. Echter vind ik wel dat Hideo zijn team tekort doet door overal zijn naam maar op te plakken. Natuurlijk, hij is het meesterbrein achter heel het gebeuren, maar zo doet hij zijn team wel tekort mijns inziens.
 • @gertjun

  Juist! 1 team, 1 taak!
 • @gertjun

  Als je nou echt die Kojima games zou spelen dan zou je weten dat echt elke medewerker zijn naam in de credits staat alleen is het wel zo dat Kojima z'n als eerste in beeld komt maar dat is dan ook zwaar terecht. En daarbij zorewin overdrijft van hier tot Tokio. ( ook bij mgs 5 kwam zijn naam niet overdreven vaak in beeld)
 • @Meta_coola OMG die kerel heeft zo'n mega eepeen, haast zo groot als die van jou.. Fucking hell hoe vaak zijn naam niet in beeld kwam in MGSV… Fuck hem met zijn gare shit games
 • @Zorewin

  Niet zo heel vaak. De 60 uur dat ik de game heb gespeeld kwam zijn naam iets van 20 keer voor. Terecht ook want hij heeft ook het meeste gedaan.
 • @Tyron Waar heb jij last van? Zelf hebben over haat zaaien maar wel iemand uitmaken voor zielig figuur.
  Terug naar bed, en met je andere been uitstappen tyrom!
 • @Piet S.

  Maar meer mensen kennen de naam hideo Kojima dan bv een Shigeru Miyamoto. Je kunt er precies niet tegen dat er zoveel mensen lovend zijn over de exclusieve sony games. Ze komen steeds af met nieuwe producten, terwijl Nintendo steeds moet vasthouden aan games zoals Mario en Zelda. Niets mis mee, het zijn idd systemsellers. Maar wat sony doet is meestal grensbrekend. En dat gaat deze death stranding ook zijn volgens mij.
 • @CyberFl 'Maar meer mensen kennen de naam hideo Kojima dan bv een Shigeru Miyamoto'

  Dat denk ik niet, en zo lovend zijn de games nou ook weer niet van hem. Het gaat hier over Kojima, niet over Sony.

  Volgens mij onderschat je de fanbase van Nintendo. Dat kun je niet vergelijken met de fanbase van iemand die verantwoordelijk is voor de Metal gear series.
 • @Robskeee

  Nintendo even buiten de discussie gelaten, want in discussie wil ik mij niet mengen. Maar ik kan geen één slechte hideo Kojima game opnoemen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren