1. Update: Resident Evil 3 Remake-demo donderdag beschikbaar

Update: Resident Evil 3 Remake-demo donderdag beschikbaar

Ook open bètaResident Evil: Resistance.

De demo van Resident Evil 3 Remake verschijnt donderdag.Update: De demo is vanaf nu te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One en via Steam op de pc.

Vorige maand bevestigde Capcom dat er een demo van Resident Evil 3 Remake onderweg was. Nu heeft Capcom officieel bevestigd dat de demo vanaf 19 maart beschikbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De demo zet spelers in de schoenen van Jill Valentine in Racoon City, waar het gevaarlijke wezen Nemesis al te vinden is.

Daarnaast komt er ook een open bèta van de nieuwe Resident Evil: Resistance-modus, die 27 maart van start gaat. Spelers kunnen daarin de controle nemen over één van de 'meesterbreinen' die vallen zet voor een team van vier spelers, dat probeert te overleven.

De trailer van de Resident Evil 3 Remake-demo is hieronder te bekijken. Resident Evil 3 Remake komt 3 april uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Leuk! Donderdag maar even uitproberen. Resistance hoeft voor mij niet zo, die sla ik lekker over.
 • Heb resident evil 2 bijna uit, en dan lekker met deel 3 beginnen.
 • Er zijn enkele aanpassingen gedaan in de game waar ik niet heel blij mee ben, maar daar laat ik mijn pret niet door bederven. Ten opzichte van RE2 Remake trouwens.
  Verder ben ik wel erg excited voor de game. :)
 • @Ardyn
  Wat zijn de aanpassingen waar je niet blij mee bent?
  Voor mij persoonlijk was dit de quicktime event als een zombie je vast grijpt, maar buiten dat vond ik de demo geweldig! :D
 • @mole28

  Vooral in de User Interface vind ik de aanpassingen iets minder, maar dat is gewoon persoonlijke smaak omdat ik de UI in RE2 perfect vond.
  Heerlijk de inventory rechts, map in een mooie positie. Bij RE3 is zoveel in het midden gezet.
  En de quicktime events vind ik ook iets minder, maar wel meer bij deze game passen vanwege de extra actie. Zeker als ik nu in reviews zie dat je op sommige momenten ook overrompeld kan worden en die zombies in hun face kan slaan.
  Daarnaast is Nemesis veel meer scripted, dat vind ik wat jammer. Maar ook fijner, als je sneller door de game wilt gaan.

  In de demo kun je hem ook bijna helemaal ontlopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren