1. Resident Evil 3 Remake in vijf dagen twee miljoen keer verkocht

Resident Evil 3 Remake in vijf dagen twee miljoen keer verkocht

Combinatie van verscheepte en digitale exemplaren

Resident Evil 3 Remake is in vijf dagen tijd twee miljoen keer verkocht, zo heeft Capcom aangekondigd.

Het gaat hierbij wel om exemplaren die door de uitgever aan winkelketens zijn geleverd, in combinatie met digitale exemplaren die direct aan consumenten zijn verkocht.Volgens Capcom is bijna de helft van die twee miljoen exemplaren digitaal verkocht.

Deze verkoopcijfers draaien om de eerste vijf dagen sinds de release van Resident Evil 3 Remake op 3 april voor Steam, PlayStation 4 en Xbox One. Capcom laat weten dat de cijfers voor de digitale versie zo hoog liggen doordat het bedrijf deze manier van games kopen heeft gepromoot - onder andere via de open bèta van Resident Evil Resistance en een demo van de game.

Inmiddels is het in 2019 verschenen Resident Evil 2 Remake meer dan 6,5 miljoen keer verscheept. Eind vorig jaar stond de teller nog op 5,8 miljoen exemplaren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Volledig terecht. Had het origineel nooit gespeeld dus dit was eigenlijk een volledig nieuwe game voor mij. Prachtige remake.
  • Origineel kapot gespeeld, maar ik wacht tot dit in de aanbieding is, zoals ik heb gedaan met de remake van deel 2, had em voor 14.99 kunnen kopen.
  • @CyberFl

    Ga ik ook zo doen. Vernomen dat dit ook een vrij korte game is, dus de prijs niet waard. Verwacht over 2 a 3 maanden al een flinke prijsdrop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren