1. Voormalige CEO Platinum richt studio op voor Resident Evil 3 Remake

Voormalige CEO Platinum richt studio op voor Resident Evil 3 Remake

Nieuwe studio genaamd M-Two

De Resident Evil 3-remake wordt ontwikkeld door een nieuwe studio onder leiding vanTatsuya Minami, de voormalige CEO van PlatinumGames.

Dat meldt VideoGames Chronicle. De studio heet M-Two Inc en is op dit moment druk in de weer met de ontwikkeling van de remake. Diverse voormalige werknemers van PlatinumGames en Capcom werken bij de ontwikkelaar. De studio bestaat sinds 2017 en is onafhankelijk - het werkt ook aan eigen projecten.

Verschillende bronnen melden aan VGC dat Minami contact heeft opgenomen met Shinji Mikami - de bedenker van de Resident Evil-franchise - om samen met hem M-Two op te richten. Mikami zou echter hebben besloten om bij Bethesda's Tango Gameworks te blijven. Toch zou de naam van de studio gebaseerd zijn op de namen van Mikami en Minami - vandaar 'M-Two'.

Resident Evil 3 Remake werd gisteren tijdens de State of Play-presentatie aangekondigd. De game komt op 3 april 2020 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De multiplayergame Project Resistance, dat al eerder was onthuld, wordt onderdeel van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren