1. Resident Evil 3 Remake krijgt grotere focus op actie

Resident Evil 3 Remake krijgt grotere focus op actie

Game komt begin april uit op consoles en pc

Resident Evil 3 Remake richt zich meer op actie dan Resident Evil 2.

Dat valt te lezen in het nieuwe nummer van het Japanse magazine Famitsu. Op Twitter deelde iemand die het tijdschrift al binnen had diverse details van een interview met producers Peter Fabiano en Masachika Kawata.

Op Twitter wordt gemeld dat het spel "veel meer actie bevat" dan Resident Evil 2. De game blijft in de basis de originele versie van Resident Evil 3 aanhouden, maar past gedeeltes aan "zodat mensen die het origineel kennen hier ook van kunnen genieten". Het spel zou al grotendeels af zijn. Ook wordt - net als in de remake van Resident Evil 2 - de camera achter de schouder van het hoofdpersonage geplaatst.

Resident Evil 3 komt op 3 april uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. De game bevat ook Project Resistance, een asymmetrische multiplayergame waarbij vier spelers in de huid van verschillende personages kruipen en moeten zien te overleven tegenover de Mastermind. Deze vijfde speler zet diverse valstrikken neer. Ook kan de Mastermind zombies en zelfs een Tyrant besturen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik merk dat ik te ongeduldig ben geworden voor de puzzels in RE2. Dan pak ik toch vlug er een walkthrough bij. Actie is daarom beter voor me denk ik. Zin in RE3 nog nooit zulke goede remakes gespeeld, hopelijk wordt deze ook goed.
  • Zolang er maar wel balans is. We hebben eerder gezien wat actie met deze franchise kan doen….
  • Het origineel had ook al meer aandacht voor de actie dan puzzels. De puzzels die je had waren wat stenen verleggen, wat chemicaliën mengen en spullen zoeken. Het was in ieder geval minder erg dan in de eerste twee Resident Evil-games.
  • @Amroth

    Clocktower puzzle met de amber, obsidian en crystal stenen blijft tot op heden best nog pittig ligt er net weer aan op wel uur het staat, maar veel rng in deze game. als ik hem ga speedrunnen pak ik voor die puzzle toch wel snel een guide

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren