1. Gerucht: M-Two werkt aan remake van Resident Evil 4

Gerucht: M-Two werkt aan remake van Resident Evil 4

Game zou in 2022 moeten verschijnen

Ontwikkelaar M-Two zou de remake van Resident Evil 4 voor Capcom ontwikkelen, zo wordt geclaimd in een nieuw gerucht.

Dat claimt Video Games Chronicle te hebben gehoord. De game zou inmiddels volop in ontwikkeling zijn en ergens in 2022 moeten uitkomen. De ontwikkeling is in handen van M-Two, de nieuwe studio die is opericht door voormalige PlatinumGames-baas Tatsuya Minami. Sinds 2018 zou deze studio bezig zijn met de voorbereidingen voor het ontwikkelen van het spel, al heeft M-Two ook geholpen met de ontwikkeling van het recent uitgekomen Resident Evil 3 Remake.

Volgens het gerucht zou Shinji Mikami, de maker van het origineel, de ontwikkeling van de remake hebben goedgekeurd. Hij zou zelf niet betrokken zijn bij de ontwikkeling, maar de ontwikkelaars wel wat sturing hebben gegeven.

Resident Evil 4 is een van de meest populaire Resident Evil-games. Het spel nam de formule van de franchise flink op de schop: niet alleen lag er een grotere focus op schietactie, de setting van het Spaanse dorpje zorgde ook voor meer open gebieden waar vijanden overal op de loer konden liggen.

Er doen de laatste weken veel geruchten over de Resident Evil-franchise de ronde. Zo zou Capcom ook werken aan Resident Evil 8, dat als subtitel 'Village' zou hebben en volgend jaar zou moeten verschijnen.

Resident Evil 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Laat maar komen, geweldige game ! Dit zal er vast fantastisch uitzien op de nieuwe consoles.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren