1. Resident Evil 5 en 6 verschijnen op 29 oktober voor Switch

Resident Evil 5 en 6 verschijnen op 29 oktober voor Switch

Resident Evil 5 en 6 verschijnen op 29 oktober voor Switch

Resident Evil 5 en 6 zijn vanaf 29 oktober op Switch verkrijgbaar.

Beide games werden aangekondigd tijdens Nintendo's E3 2019 Direct. Toen was er echter nog geen precieze releasedatum bekend. De games komen beschikbaar via de Switch eShop, al komt er in de Verenigde Staten ook een fysieke editie uit met daarop Resident Evil 4 en downloadcodes voor deel 5 en 6.

Met de komst van Resident Evil 5 en 6 zijn bijna alle delen in de reeks speelbaar op de Switch. Ook de remake van de eerste Resident Evil is verschenen op het apparaat, alsmede Resident Evil 0 en 4. Alleen Resident Evil 2, 3 en Code Veronica ontbreken qua hoofddelen uit de reeks.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het eerste wat ik dacht was "cool", toen bedacht ik me dat dit backlog games voor mij zijn. Heb ze blijkbaar al, maar niet of weinig gespeeld.
 • Deel 6 was richtingloze troep die alleen voor Leon's gedeelte de moeite waar is. Deel 5 niet zo slecht als velen beweren, alleen deel 4 was gewoon te goed.
 • @benjaminben

  Ik vond deel 6 wel tof, voornamelijk het gedeelte van hk. Ze hadden de stad echt goed neergezet in deze game.
 • @san5324 eens, het is heel erg persoonsgebonden. Ik vond de stukken met Chris en Jake heel tof en juist Leon's hoofdstuk wat minder. Gelukkig had de game veel te bieden maar was ie te anders dan voorgaande delen wat veel mensen tegenviel. Mijn favorieten zijn nog altijd 2, 4 en de eerste helft van deel 7.
 • @Jeroensel @San

  hmmm… nee, de actie gedeeltes vond ik te generiek. Was er heel snel klaar mee en keek uit naar de wat meer beklemmende stukken. RE mag van mij altijd de echte SH gameplay als hoofdmoot hebben, actie moet onderliggend zijn. Ik vond met name dat RE4 hier veel goed in deed, al leunde het met name richting het einde veel op actie ('t lab daargelaten). Het is dan ook het begin in het dorpje dat mij het meest bijgebleven is. Vooral die regenachtige nacht, wat een heerlijk sfeertje.

  Maar smaken verschillen :p De meeste mensen zoeken toffe dungeons in Zelda, ik zoek een toffe overworld. Heb die dingen dan ook niet enorm gemist in BotW, wat genieten was die game.
 • @benjaminben

  Ik ben het eens betreft de actie… Deze game kwam volgens mij rond desfde tijd uit als sleeping dogs. Voor mijn gevoel was de vibe daar compleet misgeslagen en bij resi evil had ik echt het gevoel terug te zijn in hk.
 • @Jeroensel

  Ik vond deel 2 ook altijd het tofst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren