1. Resident Evil 7 krijgt langverwachte Xbox One X-update

Resident Evil 7 krijgt langverwachte Xbox One X-update

De Xbox One X-versie van Resident Evil 7: Biohazard heeft eindelijk zijn langverwachte update gekregen. Hierdoor is de game flink verbeterd voor de Xbox-console.

Met de update is het nu mogelijk om de game in 4K-resolutie met HDR-ondersteuning te spelen. In een trailer op het officiële YouTube-kanaal van Biohazard zijn de verschillen tussen de Xbox One X- en S goed te zien. De video vergelijkt de game in zowel de normale grote, maar ook als er 200- en 300 procent ingezoomd is.

Resident Evil 7: Biohazard kwam 24 januari 2017 uit voor PlayStation 4, PSVR, Xbox One en pc en was de eerste in de serie die zich in first-person afspeelde. In de game kruipen spelers in de huid van Ethan, die uit het gevaarlijke landhuis van de familie Baker moet zien te ontsnappen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Het had leuker geweest als ze het een Oculus Rift upgrade hadden gegeven voor de One X. Deze staat nog steeds op de to-do lijst, maar dan wel op de PS4 in VR.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren