1. Resident Evil 7 vanaf begin september op Xbox Game Pass

Resident Evil 7 vanaf begin september op Xbox Game Pass

Ook Battletoads, Tell Me Why, Wasteland 3 en meer komen er op te staan

Vanaf 3 september kunnen horrorfans aan de slag met Resident Evil 7 op Xbox Game Pass.

De populaire game van Capcom kwam eerder al uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc, maar is vanaf begin september ook via Game Pass op Xbox One en pc te spelen. Het spel breekt met voorgaande delen in de reeks door een eerstepersoonsaanzicht te bieden.

Microsoft heeft daarnaast ook data gegeven voor diverse andere games die naar Game Pass komen. Op pc is nu Microsoft Flight Simulator beschikbaar. Ook de indiegame Spiritfarer, die sinds gisteren op consoles en pc is verschenen, staat meteen op Xbox Game Pass.

Op 20 augustus komt Battletoads (op Xbox One en pc), Crossing Souls (op pc), Darksiders Genesis (op pc) en Don't Starve: Giant Edition (op console en pc) beschikbaar. Op 21 augustus is New Super Lucky's Tale beschikbaar op beide platforms. Op 27 augustus verschijnen indiegame Hypnosis Outlaw en Dontnod's Tell Me Why: Chapter 1 op Game Pass voor Xbox One en pc. Vanaf 28 augustus is het de beurt aan Wasteland 3 voor beide platforms. En op 1 september komt Crusader Kings 3 naar Game Pass op pc.

De komende tijd verdwijnen er ook weer wat titles van Game Pass, waaronder Metal Gear Solid 2 en 3 HD, Giana Sisters: Twisted Dreams, The Jackbox Party Pack 3, Red Dead Redemption 2, NBA 2K20 en Metro: Last Light Redux.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik dacht eigenlijk dat RE7 er een tijd terug ook al eens op stond. Toen niet aan toe gekomen om het te proberen, misschien nu wel als t beetje opschiet met andere games.
  • Toppie. Ik ga m nog wel proberen. Ik verwachtte al dat ie erop zou komen.
    Ik ben vooral geïnteresseerd in battle toads.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren