1. Nieuwe Resident Evil geteased door Capcom

Nieuwe Resident Evil geteased door Capcom

Kijk op 9 september naar de trailer

Capcom kondigt via een teaser website aan dat op maandag 9 september om 17:00 uur Nederlandste tijd de trailer voor Resident Evil: Project Resistance openbaar gemaakt wordt.

Project Resistance wordt waarschijnlijk de nieuwe titel van de Resident Evil-franchise. Op de website staan de letters R en E uitgelicht, wat sterk hint naar een nieuwe Resident Evil-game. De nieuwe Capcom-game komt volgens icoontjes op de website naar PS4, Xbox One en Steam.

De aankondigingstrailer wordt via het Youtube kanaal getoond op 9 september om 17:00 uur Nederlandse tijd. Tevens wordt er meer van Project Resistance getoond tijdens de Tokyo Game Show 2019, waar leden van het ontwikkelingsteam gameplay van de nieuwe game laten zien en de titel speelbaar is voor bezoekers.

Onze review over de recente Resident Evil 2-remake ishierte vinden: "Jarenlang gold de remake van de allereerste Resident Evil als de gouden standaard voor hoe je een oude game een nieuw jasje moest geven. REmake – zoals het spel liefkozend werd genoemd – nam dezelfde structuur en survivalhorrorgameplay maar gaf het een nieuw uiterlijk en een aantal onverwachte toevoegingen. Sindsdien is Resident Evil een heleboel andere richtingen opgegaan, maar soortgelijke heruitgaven van eerdere delen zaten er niet tussen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Als het maar geen Online spel wordt
  • Er zijn al beelden http://www.4gamers.be/nieuws/70221/1/Eerste-beelden-nieuwe-Resident-Evil-gelekt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren