1. Resident Evil Village-enquête noemt mogelijke demo

Resident Evil Village-enquête noemt mogelijke demo

Wie zou er in vredesnaam 'nee' stemmen?

In een recente enquête rondom Resident Evil Village worden deelnemers gevraagd of ze interesse hebben in een demo van de game.

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven voor de release van een game een enquête de deur uit sturen. Vaak is het voor uitgevers een manier om er voor te zorgen dat de juiste keuzes in de aanloop naar de release worden gemaakt. De enquête werd door Capcom gedeeld via social media en iedereen kan dan ook deelnemen.

Veel meer informatie over Resident Evil Village is er nog niet. Er gingen al lange tijd geruchten dat het spel in de maak was, maar het werd officieel onthuld tijdens de PlayStation 5-presentatie. De game draait om Ethan Winter die naar een koudLouisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

Het spel moet in 2021 in ieder geval op PS5 uitkomen. Hoewel het Romeinse cijfer acht in het logo voorkomt, heeft Capcom onlangs laten weten dat de officiële naam van de game 'Resident Evil Village' is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wel jammer dat het weer 1ste persoons perspectief wordt. Vind 3de persoons prettiger en meer passen bij RE.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren