1. Resident Evil Village krijgt mogelijk vr-ondersteuning op PlayStation 5

Resident Evil Village krijgt mogelijk vr-ondersteuning op PlayStation 5

Capcom zou op Sony wachten voor bevestiging

Iemand die onderdeel claimt te zijn van een speeltest van Resident Evil Village zegt dat het spel virtualreality-ondersteuning op PlayStation 5 krijgt.

De persoon in kwestie heeft contact opgenomen met de website Biohazard Declassified en daar info mee gedeeld, al is er geen manier om uit te vinden of deze informatie betrouwbaar is.

Volgens de tester wacht Capcom op Sony tot ze de vr-modus van de game aankondigen. Waarom Capcom daarmee wacht is niet duidelijk - Sony heeft al bevestigd dat PlayStation VR ook op PlayStation 5 werkt. Mogelijk is Sony van plan een nieuwe versie van de vr-bril aan te kondigen.

Het zou geen grote verrassing zijn wanneer er een vr-modus voor Resident Evil Village wordt aangekondigd. Het vorige deel in de reeks, Resident Evil 7, kon ook in vr gespeeld worden en was net als Village alleen via een eerstepersoonsaanzicht te spelen.

De tester in kwestie meldt ook dat het kasteelgebied uit de trailer vol zit met bleek ogende vijanden. Sommige van deze vijanden zouden bescherming dragen die er afgeschoten kan worden. Daarbij zou een oude vrouw wapens en items verkopen aan spelers.

Eerder deze week doken er al geruchten op dat er in augustus nieuwe beelden en info over Resident Evil Village gedeeld wordt.De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Village komt in 2021 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dan moet ik RE 7 ook maar eens een keertje hervattin in VR. Lekker zeg!
  • Re 7 had dat ook, op ps4.
    Alleen ze hadden belooft dat het ook op de PC zou komen,

    that didn't happen…
  • Heel vet!
    Deel 7 was een van de beste VR games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren