1. 'Resident Evil Village krijgt nieuwe trailer in augustus'

'Resident Evil Village krijgt nieuwe trailer in augustus'

Game komt in 2021 uit op pc, PS5 en Series X

Volgende maand komt er mogelijk een nieuwe trailer uit van Resident Evil Village.

Dat meldt Dusk Golem, een van de meest prominente en betrouwbare insiders van de Resident Evil-community. Zo lekte hij al diverse details over Village voordat de game officieel werd onthuld tijdens de PlayStation 5-livestream.

Volgens Dusk Golum verschijnt er in augustus een nieuwe trailer van de game, en kunnen fans ook een aantal "andere dingen" verwachten - al is niet duidelijk wat hij hiermee bedoelt. Op de officiële website van de game valt ook te lezen dat meer informatie in augustus volgt. Daar wordt echter niet specifiek een nieuwe trailer genoemd.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. De game komt in 2021 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc. Hieronder is de aankondigingstrailer nog eens te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren