1. Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus overleden

Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus overleden

Aan de gevolgen van darmkanker

Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus is op negenendertigjarige leeftijd overleden.

Ze is gestorven na een acht maanden durend gevecht met darmkanker, maar leed ook aan de ziekte van Crohn en raakte vorig jaar besmet met het coronavirus. Haar verloofde Dusty Warren gaf meer details over haar gezondheid in een GoFundMe-campagne die vorig jaar werd opgericht om haar medische kosten te financieren. 

Via een bericht op social media (via Deadline) heeft Warren het overlijden van Maus bevestigd. "Het is met een gebroken maar dankbaar hart dat ik je informeer dat Jeanette Maus gisteravond laat is gestorven aan de gevolgen van kanker. Ik ben enorm verdrietig, maar ook enorm trots op haar. Ze heeft zo hard gevochten - met veel genade en optimisme - waardoor ik en velen van jullie werden geïnspireerd." Ook Resident Evil-uitgever Capcom laat via Twitter weten verslagen te zijn door het overlijden. 

Maus sprak de stemmen van verschillende personages in het aankomende Resident Evil Village in, waaronder één van de vampierzussen uit het huis van Dimitrescu. Daarnaast gaf ze acteerlessen en speelde ze in films als Charm City Kings en Your Sister's Sister.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Rip

    Echt veelste jong.
  • Hopelijk een mooie boodschap in RE8 als je het opstart als eerbetoon

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren