1. Resident Evil: Village verschijnt mogelijk ook voor PlayStation 4 en Xbox One

Resident Evil: Village verschijnt mogelijk ook voor PlayStation 4 en Xbox One

'We kunnen geen beloftes doen'

Capcom onderzoekt de mogelijkheid om Resident Evil: Village alsnog uit te brengen op de huidige generatie consoles. Dat zegt het ontwikkelteam tijdens de eerste Tokyo Game Show-presentatie.

"Hoewel Resident Evil: Village specifiek voor next-gen consoles en pc wordt ontwikkeld, onderzoeken we de mogelijkheid om de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One te brengen", zegt producer Tsuyoshi Kanda.

"We kijken of het lukt, maar we kunnen geen belofte maken. We doen echter ons best om een top-survival-horrorervaring voor de huidige generatie consoles te maken."

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

Capcom heeft tijdens de livestream ook een kijkje achter de schermen van de game gegeven. Resident Evil: Village verschijnt volgens jaar voor PlayStation 5. Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren