1. Resident Evil Village is wereldwijd al drie miljoen keer verscheept

Resident Evil Village is wereldwijd al drie miljoen keer verscheept

Game verkoopt sneller dan Resident Evil 7: Biohazard

Wereldwijd zijn er al drie miljoen exemplaren van Resident Evil Village verscheept.

Dat heeft Capcom laten weten. De drie miljoen bestaat uit verscheepte en digitaal gekochte exemplaren. Het spel verscheen afgelopen vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. 

Ter vergelijking: Resident Evil 7: Biohazard wist in dezelfde tijdspanne 2,5 miljoen keer te verschepen. Inmiddels zijn er meer dan honderd miljoen games in de Resident Evil-franchise verscheept.

Eerder bleek al dat Resident Evil Village één van de meest populaire lanceringen in het Verenigd Koninkrijk is. Ook brak het spel een record voor de franchise op Steam: afgelopen weekend had de game 106.631 gelijktijdige spelers op het platform.

Zustersite Gamer.nl beloonde Village met een 8,5: "Resident Evil Village is meer dan een waardig vervolg op het zevende deel. Het spel slaagt er op knappe wijze in om spelers via verschillende gameplaystijlen de stuipen op het lijf te jagen. Met een imposante spelwereld, effectieve spanning en een verscheidenheid aan geheimen, zet het spel een koers die we graag terugzien in toekomstige delen."

Village

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren