1. Respawn brengt patch uit voor verloren progressie spelers Apex Legends

Respawn brengt patch uit voor verloren progressie spelers Apex Legends

Maar niet alles is bewaard gebleven

Gisteravond ontstond er onrust onder Apex Legends-spelers vanwege patch 1.1, die de progressie van sommige spelers wiste. Nu is er een update uitgebracht die de meeste van de problemen oplost, maar niet alles.

In een Reddit-post legt de ontwikkelaar uit dat spelers per ongeluk naar verkeerde servers werden geleid, waar hun progressie niet stond opgeslagen. Dit leidde ertoe dat spelers van vooraf aan moesten beginnen met grinden voor skins, emotes en andere beloningen. Daarom was het mogelijk om de servers kort offline te halen en spelers terug te zetten op de juiste plek.

Hoewel alle progressie voor patch 1.1 is hersteld, is alles wat spelers hebben bereikt na de patch en voordat de update verscheen teruggedraaid. Behaalde levels, verdiende skins, vrijgespeelde items en andere items zijn verdwenen en teruggedraaid. Het is dus aan te raden goed te checken of je versie van de game up-to-date is. Spelers die in-game valuta hebben besteed, krijgen dit gewoon weer terug.

Apex Legends

Los van deze misstap is Apex Legends een groot succes. Recent maakte data-analysebedrijf SuperData bekend dat de game de beste lanceringsmaand van een free-to-play game ooit had. Momenteel draait het eerste seizoen op volle toeren met een nieuwe legend en de battle pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren