1. Medal of Honor: Above and Beyond is de vr-game van Respawn

Medal of Honor: Above and Beyond is de vr-game van Respawn

Komt in 2020 uit

Respawn Entertainment komt met de vr-game Medal of Honor: Above and Beyond.

Het is al geruime tijd bekend dat de ontwikkelaar van games als Titanfall, Apex Legends en het aankomende Star Wars Jedi: Fallen Order aan een vr-shooter werkt, maar gisteren werd aangekondigd dat het om een spel in de Medal of Honor-franchise gaat.

In 2012 kwam het meest recente deel in de shooterreeks uit, genaamd Medal of Honor: Warfighter. Above and Beyond keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Spelers zijn een agent van de Office of Strategic Services (OSS) en moeten infiltreren bij de nazi's en samenwerken met het Franse verzet.

Naast een singleplayercampagne komt er ook een multiplayermodus naar de game, al is daar nog weinig over bekend. Respawn vertelt daar op een later moment meer over. Ook uniek is dat spelers met echte veteranen uit de Tweede Wereldoorlog kunnen 'zitten' en kunnen luisteren naar hun verhalen. Ook zijn diverse belangrijke locaties uit de oorlog in vr te bekijken.

Medal of Honor: Above and Beyond komt ergens in 2020 naar Oculus Rift. Dankzij de gisteren aangekondigde Link-software is het spel daardoor ook op de Oculus Quest speelbaar. Hieronder is de eerste trailer te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het is wel grappig.

    2015 Inc maakte Medal of Honor: Allied Assault, vervolgens stapten veel personeelsleden over naar Infinity Ward na een conflict tussen 2015 inc en EA, vervolgens maakten ze Call of Duty t/m CoD Modern Warfare 2. Daarna stapten veel personeel over van Infinity Ward naar Respawn, na een ruzie tussen IW en Activision en nu gaan die mensen weer een Medal of Honor-game maken. Er is dus een kleine mogelijkheid dat een paar personeelsleden aan MoH:AA hebben gewerkt en nu aan deze MoH gaan werken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren