1. Respawn voegt training-modus toe aan Apex Legends
Apex Legends
100% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
2 members hebben dit

Respawn voegt training-modus toe aan Apex Legends

Bovendien zijn de kluizen nu te openen

Respawn heeft bekendgemaakt dat Apex Legends een training-modus krijgt. Hier kunnen beginnende spelers oefenen met Apex-materiaal en zichzelf klaarstomen voor het echte werk.

Battle royale-games zijn over het algemeen niet de makkelijkste spellen om pas later mee aan de slag te gaan. Verschillende wapens en vaardigheden zorgen al snel voor een achterstand van nieuwe spelers op ervaren spelers. Dit wordt ook wel een skill gap genoemd en Respawn wil met de training-modus minder ervaren spelers de optie bieden om te oefenen met alle wapens en personages, om zo de skill gap te verkleinen.

De training-modus is niet alleen geïntroduceerd om de skill gap te verkleinen. Apex voegt vaak nieuwe wapens en personages toe aan de game, deze nieuwe content kan nu zonder druk worden worden getest. Zo werd met ingang van het derde seizoen het nieuwe personage Crypto aan de battle royale-game toegevoegd. Daarnaast werd de Charge Rifle geïntroduceerd en verschenen er een aantal nieuwe attachments.

Met de lancering van de nieuwe Apex Legends-map verschenen er ook drie nieuwe kluizen. Om zo'n kluis te kunnen openen, dienen spelers een speciale pas te bemachtigen. Deze pas kan worden verkregen door vliegende drones uit de lucht te halen. Wanneer spelers in het bezit zijn van een pas verschijnen er kluizen op de map. In deze geheime gebieden is heel veel gouden loot te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren