1. Respawnen nu mogelijk in Fortnite

Respawnen nu mogelijk in Fortnite

Maar het werkt niet hetzelfde als in Apex Legends

Fortnite introduceert officieel de Reboot Vans waar eerder al over gespeculeerd werd. De update van woensdag zorgt ervoor dat spelers weer tot leven kunnen komen, zolang er nog een teamgenoot in leven is.

Spelers die worden gedood laten een Reboot Card vallen. Het is de bedoeling dat een teamgenoot de Reboot Card van een overleden speler oppikt en deze naar een Reboot Van brengt om de speler weer tot leven te wekken. Het tot leven wekken is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want het proces duurt tien seconden en bovendien maakt het busje erg veel lawaai. Zodra het gelukt is moeten spelers twee minuten wachten tot ze weer van de Reboot Van gebruik kunnen maken.

Fortnite

Hoewel deze manier van je teamgenoten weer tot leven brengen erg lijkt op die van Apex Legends, is de implementatie net iets anders. Waar Apex-spelers de wereld in worden gegooid en naar wapens moeten zoeken, krijgen Fortnite-spelers een beginpakketje om ze een eerlijke start te geven. Ze krijgen 100 gezondheid, een normal pistol, 36 kogels en 100 eenheden hout om mee te bouwen. Het niet veel, maar het kan spelers net de kans bieden om zichzelf te verdedigen, mocht iemand bij de Reboot Van wachten op spelers die weer tot leven gebracht worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Echt iets voor noobs dus.
    Ik hou het lekker bij PUBG.
  • @Ruudeke360
    Mwah, het maakt het bij Apex juist spannender. Je hebt iets van een minuut de tijd om de kist van je maat op te pakken terwijl er vaak nog vijanden omheen lopen.

    Of ik ben een noob, dat kan ook

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren