1. Pokémon Go Fest-reclame geregisseerd door Rian Johnson

Pokémon Go Fest-reclame geregisseerd door Rian Johnson

Evenement is op 25 en 26 juli

Niemand minder dan Star Wars: The Last Jedi-regisseur Rian Johnson heeft een nieuwe reclamespot voor Pokémon Go Fest 2020 geregisseerd.

Het is het vierde Pokémon Go Fest tot nu toe en voor het eerst wordt het festival niet op locatie, maar bij spelers thuis op de bank gehouden. Hoewel er nog weinig over deze editie bekend is, toont de trailer al enkele mogelijke pokémon die dit jaar zijn te vangen, waaronder de lastig te verkrijgen Gible. Eerder werd al bekendgemaakt dat Victini één van de legendary pokémon is die dit jaar te vangen is.

Rian Johnson is verantwoordelijk voor de reclame en is bekend van films als Star Wars: The Last Jedi en Knives Out. "Pokémon Go heeft mij samen met mijn vrienden weten te boeien terwijl ik de afgelopen maanden aan social distancing heb gedaan", aldus Johnson. "Als een ervaren Pokémon-trainer was het een genot om met Niantic aan deze reclame te werken."

Het evenement wordt in het weekend van 25 en 26 juli gehouden. Ondanks dat spelers het evenement vanuit thuis in de Pokémon Go-app bezoeken, moeten er wel tickets gekocht worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren