1. Ruig rijgedrag in nieuwe trailer Grid

Ruig rijgedrag in nieuwe trailer Grid

Game komt op 11 oktober uit voor pc, Xbox One en PS4

Er is een nieuwe trailer uit van de nieuwe Codemasters-racer Grid.

In de nieuwe trailer zijn vooral Havana Circuit, Brands Hatch Circuit, Zhejiang Circuit en San Francisco te zien. Qua wagens hebben de Pontiac Firebird Modified en Chevrolet Camaro SSX de hoofdrol.

De game is onlangs not uitgesteld van 13 september naar 11 oktober, al krijgen mensen die het spel hebben gereserveerd toegang vanaf 8 oktober. Hoewel in 2008 al Racedriver Grid verscheen, dat werd opgevolgd door Grid 2 in 2013 en Grid Autosport in 2014, heet deze racegame game simpelweg Grid. Het spel laat spelers rondscheuren in GT-, Touring, Stoc, Muscle en andere wagens. Auto's kunnen schade oplopen, wat invloed heeft op het rijgedrag van de wagens.

De game komt op 11 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In november komt Grid ook naar Google Stadio. Op Switch verschijnt een overzetting van Grid Autosport uit 2014.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zin in, de trailer geeft me namelijk het gevoel van deel één en dat is voor mij nog steeds een van de leukste racegames die ik ken. Toevallig gisteren Autosport weer eens aan geslingerd, maar das echt niks.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren