1. Riot Games doneert 1,5 miljoen dollar aan coronahulp

Riot Games doneert 1,5 miljoen dollar aan coronahulp

Groot deel naar voedselbank

Ontwikkelaar Riot Games en de oprichters, Brandon Beck and Marc Merrill, hebben in totaal 1,5 miljoen dollar gedoneerd aan coronahulp. Dat blijkt uit een reportage van The Wrap.

Volgens de reportage is de 1,5 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 1,4 miljoen euro, een samengesteld bedrag van de ontwikkelaar zelf en de oprichters van de studio. Ieder heeft vijf ton bijgelegd. Een groot deel van het bedrag gaat (400 duizend dollar), naar de Voedselbank in Los Angeles, de stad waar het hoofdkantoor van de ontwikkelaar gevestigd is. Ook gaat er 200 duizend dollar naar het The Mayor's fund gaat van Los Angeles, die gebruikt wordt om zorgkosten, seniorenmaaltijden en andere zaken te regelen voor mensen die het nodig hebben.

Riot Games is een grote gameontwikkelaar die vooral bekend is van de populaire online battle arena League of Legends en de onlangs aangekondigde shooter Valorant. Waar de rest van het bedrag naartoe gaat is niet bekend.

riot

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren