1. Zoektocht naar bloeddonors via Nederlandse League of Legends community

Zoektocht naar bloeddonors via Nederlandse League of Legends community

Spelers krijgen in ruil de unieke Blood Mesh Thresh-skin

In samenwerking met het Nederlandse Bloedinstituut Sanquin gaat ontwikkelaar Riot Games een campagne starten om bloeddonors te werven. Dit doen zijn in de Nederlandse League of Legends-community.

Spelers van League of Legends worden aangemoedigd om ook in het echte leven 'First Blood' op te zoeken en de daling in bloeddonors tegen te gaan. Wanneer LoL-fans zich via de First Blood-campagne aanmelden om bloed te geven, ontvangen ze een unieke Blood Mesh Thresh-skin voor hun personage in de immens populaire moba als bedankje.

De campagne is direct van start gegaan en bereikt zijn hoogtepunt tijdens de EU LCS Summer Finals op 8 en 9 september in Madrid. Nederlandse fans kunnen tijdens deze Europese finales voor het eerst naar een Nederlandse stream kijken, inclusief analyses en interviews. Uiteraard wordt tijdens de stream aandacht gegeven aan de First Blood-campagne.

League of Legends

De finales zijn ook op het grote scherm te zien bij de Kinepolis in Breda, Den Bosch, Enschede en Utrecht. Elke bezoeker krijgt hier tevens een goodie met een code om een loot chest te kunnen openen in de online game.

Tickets kunnen gekocht worden via de website van Kinepolis.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • -.-

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren