1. Riot wil Teamfight Tactics in maart op iOS en Android uitbrengen

Riot wil Teamfight Tactics in maart op iOS en Android uitbrengen

En Set 3 komt eraan

Riot heeft als doel om ervoor te zorgen dat Teamfight Tactics ergens in maart uit gaat komen op mobiele apparaten, zo wordt gemeld in een video op Youtube.

Teamfight Tactics is een automatisch vechtspel vergelijkbaar met andere auto chess-games dat is ontwikkeld door Riot Games en van origine een spelmodus voor League of Legends was. Spelers vechten met behulp van bekende kampioenen uit League of Legends, waarbij de vechtstrategie en het upgraden van kampioenen van groot belang is.

Dax Andrus en Stephen Mortimer laten weten dat Riot erop doelt dat de game voelt alsof het perfect gemaakt is voor mobiel en niet een snel gemaakte port. Naast de release van Teamfight Tactics op iOS en Android wordt er ook bekendgemaakt dat TFT Set 3 rond dezelfde tijd uit gaat komen. De details met betrekking tot Set 3 zijn echter niet onthuld, behalve een ietwat cryptische zin in de video:

It’s a pretty large PROJECT, but with so many STAR champions in the League universe, it’s been a blast trying to figure out how to make SPACE for all of them, especially now that we’re getting our finger on the PULSE for what makes a good set.

De nadruk op bepaalde kan wijzen op de volgende kampioenen volgens Rock Paper Shotgun: Project Fiora, Odyssey Jinx, Star Guardian Poppy en Pulsefire Shen. Set 2 krijgt in de komende maanden nog updates, met nieuwe kampioenen en meer.

Bekijk hieronder de volledige video:

Een specifieke releasedatum voor Set 3 en Teamfight Tactics op iOS en Android is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren