1. Er wordt gehint naar Modern Warfare 2 Remastered

Er wordt gehint naar Modern Warfare 2 Remastered

Weet de voormalige Infinity Ward-werknemer meer?

Komt Call of Duty: Modern Warfare 2 er aan? Robert Bowling, de voormalige creative strategist en community manager van Infinity Ward, hint hier naar op Twitter.

De afgelopen week plaatste Bowling, die al geruime tijd niet meer werkt bij Infinity Ward, tweets over Modern Warfare 2. Daarbij toont hij ook de datum van 8 oktober 2019, wat mogelijk een releasedatum is voor de remaster. Verder zijn er foto's v an Bowling achter een MW2-beeld en video's gerelateerd aan personages uit de game.

Zover bekend heeft Bowling niets meer van doen met Infinity Ward of Activision. Het is daarom opvallend dat hij deze tweets plaatst. Wellicht probeert hij fans te verwarren, maar het is ook mogelijk dat hij in opdracht van bovengenoemde bedrijven echt hint naar een remaster van Modern Warfare 2.

Eerder dit jaar lekte PEGI het bestaan van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered uit. Het zou alleen om de campagne van de game gaan. Sindsdien is er niets aangekondigd rondom een mogelijke remaster.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Als er een remaster komt van MW3 inclusief het onlinegedeelte, dan wil ik m misschien wel kopen. Dat is de game die ik veruit het meest online gespeeld heb.
 • Wat keek ik uit naar MW2 zeg. Toevallig liep ik toen ook stage bij IG, dus ik was constant met MW2 bezig. Achteraf jammer dat de balans van MW2 zo ruk was.
 • @CerandoX.nl
  MW2 is volgens mij de enige CoD waar ik prestige heb gedaan, de rest vond ik allemaal niet zo boeiend. Maar leuk genoeg voor een remaster? Voor mij niet in ieder geval.
 • Switch version -> buy
  PS4 version -> no buy
 • Die remasters komen me strot uit, en zoveel beter ziet het er allemaal niet uit.

  Verzin wat nieuws.
 • We gaan niet alle COD's remasteren toch? Net als wat BABAYAKA zet ; zoveel nieuws brengt het niet, voelt altijd wat cash-cowerig aan.
 • @benjaminben
  Beetje zo'n Ubisoft/AC actie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren