1. Rocket League op PS4 heeft nu cross-platform play

Rocket League op PS4 heeft nu cross-platform play

Via de PlayStation Cross-Platform Beta

Vanaf vandaag is de bèta voor cross-platform play in Rocket League op de PlayStation 4 beschikbaar.

Dat betekent dat spelers op PlayStation 4, Switch, Xbox One en pc voor het eerst allemaal met en tegen elkaar kunnen spelen in de game. Spelers kunnen hier gebruik van maken in alle online wedstrijden, waaronder Casual, Competitive en Extra Modes.

Dit is groot nieuws, omdat Sony in eerste instantie niets van cross-platform play moest hebben. Op andere systemen was dit al wel mogelijk in Rocket League en diverse andere games. Afgelopen september kondigde Sony echter de PlayStation Cross-Platform Beta aan, een programma dat in eerste instantie alleen voor Epic's Fortnite bedoeld was, maar nu dus ook andere games op zich neemt.

Ontwikkelaar Psyonix laat weten dat cross-platform play in Rocket League automatisch aan staat. Mocht het op een of andere manier toch niet werken, dan worden spelers aangemoedigd naar het optiemenu te gaan en bij gameplay 'cross-platform play' aan te zetten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Misschien handiger om te melden dat dit crossplatform is die nu ook support heeft met de andere 2 consoles. Crossplatform was er namelijk al lang tussen PS4 en PC.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren