1. Rocket League is vanaf 23 september free-to-play

Rocket League is vanaf 23 september free-to-play

De game komt dan ook uit op de Epic Games Store

Rocket League kan vanaf 23 september - aanstaande woensdag - geheel gratis gespeeld worden.

Dat heeft Psyonix aangekondigd. Deze zomer liet het bedrijf al weten dat het zijn populaire game free-to-play ging maken, maar nu is de startdatum bekend. Het geldt voor zowel consoles als pc.

Vandaag komt er alvast een update voor Rocket League uit wat onder andere Legacy-items, cross-platform progressie en andere kleinere updates en veranderingen toevoegt.

Mensen die Rocket League hebben gekocht voordat het spel free-to-play gaat, ontvangen enkele extra's. Ze krijgen Legacy-status, ontvangen alle dlc die ooit is uitgekomen, meer dan tweehonderd reguliere items die dan Legacy-status ontvangen, de Golden Cosmos-boost, de Huntress Player-banner en de Dieci-Oro-wielen. Mensen die het spel al voor de free-to-play-aankondiging gisteren speelden, ontvangen de Faded Cosmos-boost.

Op 23 september komt ook gelijk de Epic Games Store-versie uit - op dat moment verdwijnt de game van Steam. Mensen die het spel al hebben op Steam kunnen wel blijven spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dus vandaag kunnen we alvast alle DLC items enzo binnen hengelen. Ben benieuwd kan ik me auto weer leuk mee aanpassen. Ben ook erg benieuwd naar het nieuwe systeem straks als ze nieuwe seizoenen gaan doen. Ik hoop dat het oude systeem niet meer terugkomt en dat je gewoon op basis van XP de rocket pass kan doorlopen ipv die token punten te halen.

    Misschien nog handig om bij te vermelden. Op de site zeggen ze dat je Rocket League heb moeten spelen voor 21 juli 2020 wil je alle de items krijgen.
  • Van de week toevallig een keer gespeeld en ik wou een autotje kopen koste me 9 euro wtf weet nog in het begin koste een auto 1 euro. Maar blijft leuk om te spelen maar holy shit wat is die game toxic.
  • @rpenning
    Klopt ze doen niet veel onder dan voor Fortnite. Laat dat nou ook net de uitgever zijn die Rocket League heeft overgekocht. Dat kan wel verklaren waarom er zulke belachelijke prijzen worden gevraagd. Het Rocket Pass systeem was ook zo krom als wat. Je kon niet eens genoeg tokens halen voor het volgende seizoen. Ja misschien dat onder die vraagtekens op het eind tokens zaten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren