1. Rocket League nu ook binnen te halen via Xbox Game Pass

Rocket League nu ook binnen te halen via Xbox Game Pass

Ook Shadow Complex Remastered en Fallout 3 worden deze maand toegevoegd

Rocket League is vanaf nu ook te vinden op de Xbox Game Pass.

Dat betekent dat iedereen die lid is van de service de game gratis kan downloaden en blijven spelen zolang men een abonnement op Game Pass heeft. Het kost 10 euro per maand om een abonnement op Game Pass te hebben.

Ontwikkelaar Psyonix herinnerde gamers er ook aan dat er deze zomer een update naar Rocket League komt waarmee spelers op Xbox One, pc en Switch elkaar aan een vriendenlijst kunnen toevoegen om zo parties te vormen.

Naast Rocket League worden deze maand ook onder andere Shadow Complex Remastered, Fallout 3 en Abzu aan Game Pass toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Na de vakantie ga ik denk ik aan de game pass. Zitten nog genoeg spellen bij die ik nog niet gespeeld heb. Plus dat alle MS games er meteen op uit komen is een dikke plus voor mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren