1. Rocket League wil 'Rocket Pass' introduceren

Rocket League wil 'Rocket Pass' introduceren

De Fortnite Pass maar in Rocket League

In een blogpost maakt Rocket League bekend dat ze de 'Rocket Pass' willen introduceren waarmee spelers content vrij kunnen spelen door te levelen.

Er zullen twee versies zijn van deze Rocket Pass. De gratis versie die iedereen automatisch heeft en de 'Premium track' die spelers moeten kopen. De tracks zijn een "aantal maanden" beschikbaar, waarna ze vervangen worden met nieuwe. Of spelers elke keer een nieuwe Premium Pass moeten kopen of in een keer toegang kopen voor huidige en toekomstige tracks is niet bekend.

Rocket League

Spelers verkrijgen met de Pass cosmetische items maar ook Decryptors en in-game titels. Wat er precies anders is in een Premium Pass staat niet vermeld, maar spelers kunnen de inhoud ervan zien voor ze de Premium Pass aanschaffen. Rocket League laat weten dat ze nog aan het experimenteren zijn met de Rocket Pass en welke vorm het precies aan gaat nemen weet de ontwikkelaar nog niet. Op het moment klinkt het concept nog veel als de Battle Pass van Fortnite.

Naast dit nieuws maakt Rocket League ook bekend wat voor aanpassingen er in mei, juni en juli aan het spel gemaakt worden. Zo worden er deze maand een nieuwe arena en muziek toegevoegd en zal er in juni een evenement zijn met een zomerthema. In juli zal de verjaardag van het spel gevierd worden met een speciaal evenement waar later meer over bekend zal worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ja zemoeten natuulk die zooi aanpassen met die gok wet dinges XD ik ben benieuwd wat het gaat worden maakt mij weinig uit ik koop nooit keys ook al dat ik speel vanaf seizoen 1
  • Ben erg benieuwd. Van alle lootbox fiascos had Rocket League naar mijn mening de meest crappy en onzinnige versie van allen. Continu lootboxes droppen en dan 1 euro (!) per key vragen voor random kans op loot….
  • @Fukushu

    Ik heb gem gratis gedownload als game of the month en stiekem toch 50 euro aan keus gekocht. Geen spijt van overigens. Rocket League heeft op m’n PS4 Meer uur dan games als Witcher3, GTA5, Fifa etc. Alleen BF1 heb ik meer gespeeld (maar daar heb ik dan weer meer voor neergeteld ivm Premium Pass).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren