1. Rocket League gaat free-to-play

Rocket League gaat free-to-play

Game krijgt cross-play en cross-progressie op elk systeem

Later deze zomer kan Rocket League geheel free-to-play gespeeld worden, aldus Psyonix.

De game komt op een nog onbekende datum gratis beschikbaar op alle platformen waar het spel op verkrijgbaar is - pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De game is op pc nu alleen nog op Steam verkrijgbaar, maar wanneer Rocket League free-to-play wordt gemaakt, verschijnt het ook op de Epic Games Store. Vorig jaar werd Psyonix gekocht door Epic Games.

Daar blijft het niet bij. Psyonix laat weten dat alle versies van de game cross-play en cross-progressie bevatten, zelfs tussen Steam en Epic Games Store. Op die manier moet het niet uitmaken op welk systeem men de game speelt, of dat men tussendoor wisselt van systeem.

Mensen die Rocket League hebben gekocht voordat het spel free-to-play gaat, ontvangen enkele extra's. Ze krijgen Legacy-status, ontvangen alle dlc die ooit is uitgekomen, meer dan tweehonderd reguliere items die dan Legacy-status ontvangen, de Golden Cosmos-boost, de Huntress Player-banner en de Dieci-Oro-wielen. Mensen die het spel al voor de free-to-play-aankondiging gisteren speelden, ontvangen de Faded Cosmos-boost.

Rocket League

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt me een redelijke compensatie voor mensen die het spel al gekocht hebben. Ben benieuwd heb hem zowel voor de Switch als op PS4. Hoe krijg ik deze accounts dan gekoppeld zodat ik 1 account zowel op de Switch als op PS4 kan spelen? Zou graag me account van me Switch wel op me PS4 willen hebben.
  • Netjes ik speel het de laatste tijd niet zo heel veel meer, maar wel mooi dat ze de spelers die betaald hebben dit geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren