1. Meerdere onaangekondigde Rockstar-games in de maak

Meerdere onaangekondigde Rockstar-games in de maak

Volgens een voormalig medewerker van Rockstar India

Rockstar is bezig met meerde onaangekondigde games zo meldt voormalig medewerker Angith Jayarajan in een interview met StayAbode.

Jayarajan werkte als een 3D-artiest bij Rockstar India en heeft aan meerdere projecten gewerkt waaronder Red Dead Redemption 2 en “een aantal games die ik niet mag noemen,” aldus Jayarajan. Meer heeft hij hierover niet gezegd. Het is dus niet duidelijk om welke games het gaan, maar er wordt wel gespeculeerd.

Eén van de belangrijkste is natuurlijk GTA 6, een game waar veel GTA-liefhebbers al lang op zitten te wachten. In de afgelopen maanden zijn in ieder geval kleine beetjes informatie uitgekomen/gelekt. Laatst zijn er nog een aantal onofficiële beelden uitgekomen waarvan wordt gedacht dat deze van GTA 6 zijn, dit is echter niet bevestigd. Lees hier al het nieuws over GTA 6.

Ook wordt er gedacht aan Bully 2. Deze game schijnt intern speelbaar te zijn geweest bij Rockstar. Dit claimt VideoGamesChronicle gehoord te hebben van anonieme bronnen. Maar dit schijnt helemaal terug in 2010-2013 te zijn geweest. Echter kan het dus zijn dat één van deze ‘niet te noemen’-games Bully is. De game was al in ontwikkeling, maar na een periode van achttien maanden schijnt dit project stop te zijn gezet.

Red Dead Online

Of deze onaangekondigde games voor de huidige of de nieuwe generatie consoles zijn, is niet bekend. Maar dat laatste is wel een grote mogelijkheid gezien de recent aangekondigde releaseperiode van de PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik hoop op midnight club wat was die game vet 😱😱😱
  • Zouden ze nog aan Agent werken?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren