1. Red Dead Online komt losstaand van Red Dead Redemption 2 uit

Red Dead Online komt losstaand van Red Dead Redemption 2 uit

Vanaf 1 december tijdelijk voor 4,99 dollar

Rockstar brengt op 1 december een losstaande versie van Red Dead Online, de online multiplayer van Red Dead Redemption 2, uit.

De online modus kan dan dus zonder de singleplayercampagne worden gekocht op consoles en pc. Dat maakte het bedrijf gisteren bekend. Red Dead Online wordt dan tijdelijk voor 4,99 dollar - in Europa waarschijnlijk voor om en nabij de 5 euro - aangeboden tot 15 februari 2021. Daarna kost de losstaande online modus 19,99 dollar.

De standalone versie van Red Dead Online vergt 123 GB aan schijfruimte. Mensen die Red Dead Online los kopen, kunnen later alsnog de singleplayer kopen. De losstaande versie van Red Dead Online bevat alles waar andere spelers van de multiplayermodus toegang tot hebben, waaronder een aankomende update die nieuwe missies en gear voor de Bounty Hunter toevoegt.

Eerder dit jaar kondigde Rockstar al aan dat het van plan is om in 2021 een standalone versie van GTA Online, de online multiplayer van Grand Theft Auto 5, uit te brengen. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar PlayStation Plus-eigenaren kunnen GTA Online volgend jaar gratis downloaden op PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toch dan maar op PC halen. :)
    Heb het al op de PS4, maar online GTAV spelen is op PC vele malen beter.
    + Op de PS4 speelde ik dit maar een paar uurtjes.
  • Red Dead Online was leeg en niet leuk toen ik het rond de release probeerde. Iemand enige ervaring met hoe het nu is?
  • Dr Sacre heeft het leven van mijn familie veranderd, Mijn man verliet me 4 jaar geleden, ik zag getuigenis hoe Dr Sacre zijn geliefde terugbracht, ik nam daarvoor contact met hem op en mijn man kwam terug bij mij, We praten en ik vraag hem of er is hoe hij me een goede baan kan bezorgen is macht hij zei ja, maar hij vertelde me over de dubbele spaarpot, nadat hij me had uitgelegd hoe het werkt, ik vind het geweldig en accepteer het snel, daarna betaalde ik voor de doos en hij deed het gebed voor de doos, hij stuurde het naar mij en ik ontvang het, ik stopte er slechts 200 euro in en na 24 uur controleerde ik het en ik ontdekte dat het geld ongeveer 20.000 euro in de doos zat, ik gaf mijn man wat geld om een heel goed bedrijf op te starten en mijn kinderen gaan hier naar een van de beste scholen in Nederland en ik gebruik de doos nog steeds tot op de dag van vandaag.Ik heb nu een gelukkig gezin dankzij Dr. Sacre, ik ben multi-rijk in Nederland, Dr. Sacre is de beste spreukmaker ter wereld, ik deel deze informatie met mensen om hen te helpen weten hoe ze rijk kunnen worden.Neem contact op met Dr Sacre via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp +2349076034359 Dr Sacre is de beste in mijn leven
    Mevrouw Amelia sss

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren