1. Rockstar Games komt met grote update Red Dead Online

Rockstar Games komt met grote update Red Dead Online

De manier van spelen wordt aanzienlijk veranderd

Er komt een update van Red Dead Online aan. Deze lente kunnen we de grote update verwachten en tot die tijd worden er nieuwe dingen toegevoegd, waaronder nieuwe modi. De grote update brengt echter veel meer met zich mee.
Red Dead Online

Zo is het vijandigheidssysteem aangepast. De nieuwe manier is een uitbreiding op de anti-grief-methode die in februari werd toegevoegd. Als een aangevallen speler zich nu verdedigt wordt de vijandigheid of boete voor die speler niet meer verhoogd. Ook wordt het doelwit niet meer gemarkeerd als vijand. Nu is dit alleen het geval bij de aanvaller. Spelers die een vijand aanvallen krijgen geen boete of verhoging van vijandigheidslevel.

Niet iedereen vindt het fijn om de confrontatie op te zoeken of tegen te komen. Daarom biedt de nieuwe update een offensive playing style en een defensive playing style aan. Voor de mensen die meer genieten van een beetje jagen, vissen en paardrijden is de defensive playing style perfect. Het is in deze modus niet mogelijk om bijvoorbeeld iemand te vangen met een lasso. Doe je dat wel, dan wordt je automatisch verplaatst naar de offensive playing style. Het is in de defensive playing style ook niet mogelijk om doodgemaakt te worden. Mocht een defensive-speler beschoten worden, dan kan diegene ervoor kiezen om niet te reageren en dus defensive te blijven, of zich te verdedigen door middel van de offensive playing style.

Red Dead Online

Ook komen er ook een aantal dynamische evenementen bij. Vecht bijvoorbeeld tegen overvallers, start reddingsacties en verdedig mensen die jouw hulp nodig hebben. Er zijn nog veel meer dynamische evenementen, maar daarvoor moet je wel de wereld verkennen.

Verder komen er nieuwe missies aan. Zo worden de A Land of Opportunities Missies aangevuld, zodat je weer verder kan met Jessica LeClerk helpen met haar zucht naar wraak. Ook zijn er nieuwe Free Roam-missies. Red Dead Online speelt zich af voor het verhaal van Red Dead Redemption 2, dus spelers komen veel nieuwe gezichten tegen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Toch een beetje mosterd na de maaltijd.. De hype van RDR2 is zo goed als voorbij, en de mogelijkheden online waren zeer beperkt. Bij GTA Online was er bij release toch een stuk meer te doen, waar een grote playerbase bleef hangen.
 • @Gaaiz
  Ik heb het spel ook al een tijdje niet meer aangeraakt. De MP begon door de beperkte mogelijkheden mij al snel te vervelen. Ik heb die 30 goudstukken ook nog steeds. Te laag level voor de toffe guns, en voor de rest zit er niks boeiends bij.. Ik hoop dat er ooit de mogelijkheid komt om je kamp flink op de schop te nemen en er meer een eigen look aan te geven.
 • @Gaaiz
  Wel pas eenmaal toen GTAO stabiel bleek. Maar ben het verder met je eens. Aan mijn verwachtingen qua online werd zeker niet voldaan. Zonde want de setting vind ik super tof.
 • RDO is wat mij betreft in een coma. Jammer want de eerste drie weken waren dik fun. Ach ja gelukkig is de Sp geweldig. En over SP fuck EA ( en MS) met hun statement "SP is dood lang leve de MP" voor mij is precies andersom.
 • @Meta_coola agree 😃
 • En dan zit je noch met al die microtransacties ze willen aleen maar dat je dingen online koopt meer niet
  En daarom ben ik gestopt met online gamen alles draait om micro….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren