1. In-game geld en items worden door rockstar weggeven in GTA- en Read Dead Online

In-game geld en items worden door rockstar weggeven in GTA- en Read Dead Online

Spelers hoeven maar twee dingen te doen

Om te vieren dat GTA 5 de best verkochte game is van het afgelopen decennium en Red Dead Redemption 2 van de afgelopen vier jaar is, geeft Rockstar gratis geld en items weg in GTA Online en Red Dead Online.

Rockstar viert de successen van de games door gratis in-game geld en items weg te geven aan de trouwe spelers. Via de website bedanken de medewerkers van Rockstar de fans voor hun steun gedurende de afgelopen jaren.

GTA Online-spelers kunnen tot wel 2 miljoen dollar krijgen in de game, daarvoor moet de speler twee dingen doen. Om het geld te krijgen moet de speler tussen 30 januari en 5 februari actief zijn, dat is 1 miljoen dollar waard. Voor nog een miljoen moet de speler actief zijn tussen 5 en 12 februari.

Red Dead Online

Red Dead Online-spelers kunnen andere prijzen krijgen, zo kunnen spelers vrij wisselen tussen rollen (Bounty Hunter, Trader, Collector en Moonshiner). Als gebruikers tussen 28 januari en 3 februari actief zijn, krijgen zij de volgende voorwerpen: Schofield Revolver, Varmint Rifle en de Devastating Ammo Bundle. Deze bundel bevat het volgende:

  • 100x Split Point Revolver Ammo
  • 100x High Velocity Pistol Ammo
  • 100x Express Repeater Ammo
  • 100x Slug Shotgun Ammo
  • 20x Explosive Rifle Ammo

Als een gebruiker tussen 4 en 10 februari actief is, ontvangen zij een gratis Bounter Hunter-licentie, vijfentwintig Bolas en vijfentwintig Tracking Arrows.

Rockstar eindigt het bericht door te zeggen dat er nog veel meer gepland is voor 2020. Zo krijgt GTA Online nieuwe auto’s en gaat de wereld van Red Dead Online alleen maar groeien met nieuwe rollen en missies voor Frontier Pursuits.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • 'In-game geld en items…'? :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren