1. Rockstar maakt Red Dead Online meer belonend

Rockstar maakt Red Dead Online meer belonend

Economie in bètaversie nog niet naar wens

Rockstar Games heeft in een tweet laten weten dat ze de economie in de bètaversie van Red Dead Online gaan aanpassen. Spelers van de bètaversie hebben meerdere keren laten weten dat ze ontevreden zijn over hoe weinig ze beloond worden na het voltooien van missies.

Eerder lieten fans weten dat ze niet tevreden waren met hoe de economie werkt in Red Dead Online. Er is een groot verschil in de balans tussen prijzen voor spullen en het goud dat spelers verdienen na het voltooien van missies. Spelers als Reddit-gebruiker GhettoAssDuck vergelijkt de lage verdiensten met die uit 1899 in tegenstelling tot de prijzen voor spullen die lijken op 2018. Dit geeft wel weer hoe groot het verschil is tussen de twee en hoeveel tijd je moet steken om iets degelijks te kunnen kopen.

Red Dead Online

In een reactie hierop laat Rockstar Games weten dat ze geluisterd hebben naar de feedback en verandering gaan brengen in de economie van Red Dead Online. "Momenteel ligt onze focus op verschillende elementen, zoals de economie, waar nog enige balans aangebracht dient te worden om er zeker van te zijn dat alle activiteiten belonend en leuk zijn om te spelen", aldus Rockstar.

Red Dead Online is sinds vorige week voor iedereen speelbaar die een kopie bezit van Red Dead Redemption 2. Eerder heeft Joe van Burik de online betaversie gespeeld. lees hier hoe hij het vindt om als online outlaw te leven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Dat is beter.
  • Jammer dat iedereen direct uit zijn panty scheurt: het is een Beta waarbij nog eea getweaked en geturned moet worden. Goed te horen dat Rock⭐ goed luistert naar de fanbase.
  • @Gewoonfox

    God wat zou ik er veel voor over hebben om 50% van jouw naïviteit te hebben zeg…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren