1. Rockstar werkt aan next-gen projecten

Rockstar werkt aan next-gen projecten

Rockstar Games zoekt mensen voor toekomstige projecten

Game-ontwikkelaar Rockstar Games heeft een vacature geplaatst waarin wordt gevraagd naar een 'Senior Environment Artist'. Van de kandidaten wordt gevraagd om nieuwe next-gen game-werelden te creëren. Het is nog niet bekend aan welke games de ontwikkelaar werkt.

De vacature is geplaatst voor een positie bij Rockstar Games India. In de vacature wordt omschreven wat de verdere eisen zijn voor kandidaten om te solliciteren. De kandidaat wordt verantwoordelijk gesteld om landschappen en game-werelden te creëren.

Rockstar Games benadrukt sterk dat de kandidaat moet beschikken over meer dan vijf jaar werkervaring met produceren van 2D- en 3D game-art. Verder wordt verwacht dat de game-werelden die ontworpen moeten worden levensecht en realistisch zijn.

GTA 6

Het is niet bekend voor welke games Rockstar Games momenteel mensen zoekt. Het kan gaan over GTA 6 of verdere uitbreidingen voor Red Dead Online, maar dat is momenteel nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Rockstar Table Tennis: Battle Royale
 • Zeer waarschijnlijk geen GTA6 dus voor de huidige consoles…kan het ze ook niet kwalijk nemen eigenlijk.
 • @Ramirez Of net zoals bij GTA V een versie op de huidige generatie uitbrengen, om vervolgens een quick cash grab te doen op de nieuwe generatie door een remaster.
 • @MythicZ

  Dat zou ook kunnen. Maar een goede GTA game duurt wel even qua ontwikkeling en Rockstar is ook nog eens een van de traagste ontwikkelaars van de industrie.

  Gezien wat ze nog verdienen aan GTA5 is er zakelijk gezien eigenlijk ook totaal geen noodzaak voor een nieuw deel. Ik heb het idee dat ze het wel best vinden zo en alles opschuiven naar het 2e of 3e jaar van de volgende generatie. In het eerste jaar is de markt niet groot genoeg.

  Hoe dan ook het komt vanzelf wel eens. Maar ik verwacht niet snel gezien hoe lui Rockstar is momenteel.
 • @Ramirez Dat betwijfel ik ten zeerste….
 • Wacht eventjes………….

  Er zou volgend Rockstar geen gta6 uitkomen zolang de trumpinator nog steeds president was. Ze hadden tenslotte rdr2 om deze tijd te overbruggen.

  Rdr2 is aan het doodbloeien en het is dus niet de cash cow die ze voor ogen hadden. Grappig hoe principes toch snel overboord gegooid kunnen worden he?
 • @san5324

  Nouja, Trumpinator is al twee jaar president. Normaal zijn er om de vier jaar verkiezingen en binnen die twee jaar zie ik ook nog geen GTA verschijnen en ik verwacht niet dat Trumpinator nog vier extra jaar gaat krijgen.

  Misschien komt er wel een nieuwe Bully.
 • @Luigi1985

  Ik zie hem echt nog wel een tweede x winnen. hij doet wat hij beloofd heeft tijdens de verkiezing.
 • @san5324

  Waar is die muur dan?
 • @Silverwolf
  Wachten op belasting, want Mexico gaat er niet voor betalen dus dan maar de belastingbetaler.
 • @san5324
  Dude, het spel is al meer dan 10 miljoen keer verkocht op PS4 alleen al, dus stop met dat dom gelul van je. En dan nog durven zeggen dat red dead aan het doodbloeden is omg haha. Haters keep on hating.
 • @CyberFl
  Als hij met doodbloeden multiplayer bedoeld dan is hij sowieso niet erg op de hoogte gezien het nog steeds maar beta is. Ben overigens wel benieuwd wat er allemaal bijkomt wanneer het uit beta gaat.
 • @AWESOMEDUDE3

  noem je het nog steeds beta? Lmao het is lalang geen beta meer man..
 • @san5324
  Prima dat je Red dead niets vind, maar verkondig je mening wel op een normale manier. Op de website van R* is nergens bevestigd dat de beta is geëindigd. Wat voor mij een beta betekent staat daar los van gezien online zich gewoon in die fase bevind. Als je niets zinnings te zeggen hebt, zeg dan gewoon helemaal niets.
 • @AWESOMEDUDE3
  https://www.youtube.com/watch?v=t2rkPnE8dKc

  Check hier maar even en ook direct de feedback van mensen.
 • @CyberFl

  Doodbloeden gaat wel veel te ver idd maar Rockstar had wel meer verkopen verwacht.

  De ps4 versie verkoopt goed maar de Xbox versie is helaas een heel ander verhaal. In totaal zijn er 17 miljoen exemplaren verscheept tijdens de eerste lading maar slechts 12 miljoen verkocht.

  RDR blijkt geen GTA te zijn en zal het ook nooit worden. Paardje rijden is niet zo in trek als gangstertje spelen blijkbaar.

  Onterecht. De game is erg vermakelijk, vooral op verhaaltechnisch gebied en beter dan GTA, al is de gameplay wel (typisch Rockstar)enorm verouderd.
 • @CyberFl

  Dude… dus? heb je al gekeken hoeveel mensen nog online spelen?????? Ook al verkochten ze 100 mil games… als niemand het online speelt dan is het doodgebloed.

  Makkelijk he mensen met een andere mening hater noemen.
 • @san5324
  Omdat het nog een beta is smart ass.
 • @CyberFl

  Ze plaatsen een store maar het is nog een beta… je hebt helemaal gelijk
 • @san5324
  Dan is Gwent al wel lang uit beta - en niet pas december. - Daar was tenslotte ook al een store beschikbaar in de gesloten beta.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren