1. Rockstar werkt om problemen Red Dead Online te verhelpen

Rockstar werkt om problemen Red Dead Online te verhelpen

Gekke dieren

Rockstar werkt aan een oplossing voor de recente problemen die spelers van Red Dead Online ervaren. Sommigen noemen de online modus van Red Dead Redemption 2 op dit moment 'onspeelbaar'.

"We zijn op de hoogte dat sommige spelers op dit moment een reeks problemen ervaart, waaronder verbindingsproblemen, minder dieren, moeilijkheden bij kampen en Moonshine Shacks en anderen", zegt Rockstar op zijn website over problemen die zijn veroorzaakt door Titelupdate 1.21."We werken op dit moment aan oplossingen voor deze problemen en zullen meer informatie delen als dat beschikbaar is."

Spelers van de online modus plaatsten de afgelopen tijd meerdere video's van problemen in de game. Vooral het gedrag van paarden en andere dieren lijkt niet helemaal zoals het hoort.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren