1. Rocksteady Games niet aanwezig tijdens E3

Rocksteady Games niet aanwezig tijdens E3

Geen Suicide Squad- of Batman-game tijdens de show

Rocksteady Games is niet aanwezig tijdens E3 2019. Dat meldt medeoprichter Sefton Hill op Twitter.

"Hi allemaal! Sommigen van jullie hebben ernaar gevraagd, dus we willen vooraf laten weten dat Rocksteady Games niets laat zien tijdens E3 dit jaar. We zullen als fans vanuit Londen kijken, waar we hard werken aan ons volgende grote project. Geniet van de show!"

De afwezigheid is voor veel gamers een teleurstelling, die hadden gehoopt op de aankondiging van de volgende game van de Batman Arkham-ontwikkelaar. Er gaan veel geruchten rondom de volgende game, die zich mogelijk wederom afspeelt in het DC-universum. Zo wordt Batman Arkham Crisis genoemd en ging het gerucht dat er een Suicide Squad game in ontwikkeling is. Voor de Game Awards van vorig jaar gaf de studio aan dat het in ieder geval niet gaat om een Superman-game.

De laatste titel van Rocksteady was Batman Arkham Knight. Lars gaf de game een 9,3 in zijn review en noemde het 'angstwekkend goed'.

Batman arkham

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • If you have nothing to show and nothing to tell, then don't show and don't tell. Goede keuze dus ;)
 • Dat je naar 4 jaar nog niks te showen hebt vind ik uiterst vreemd. Raak steeds meer me vertrouwen over deze studio kwijt
 • @Wonderboy32

  Ik zie het positief. Dat ze lekker de tijd nemen zodat ze een top product kunnen afleveren. En wanneer het zover is , ze me van de stoel blazen
 • @Dutchy_d

  nou idd, ik ook. In een tijd waarbij er van alles non-stop wordt uitgekakt zonder al te veel originaliteit ben ik benieuwd waar zij mee bezig zijn. Een patatje is zo gebakken, voor een complexe maaltijd moet je wat langer in de keuken staan ;)
 • @benjaminben

  Ze hebben in 4 jaar dus nog niets waar ze iets van kunnen tonen dat is erg vreemd.
 • @Wonderboy32

  Misschien kunnen ze wel dingen laten zien maar zijn ze er nog niet klaar voor. Vind ik overigens beter. Als je kijkt naar Metroid Prime 4, die was aangekondigd… Uiteindelijk hebben we er nog niets aan gehad dat we wisten dat ze er aan werken. Die game moet opnieuw gemaakt worden en komt de komende 2 a 3 jaar niet uit.

  Neem je tijd Rocksteady jeah.
 • Ik had wel heel veel zin in een nieuwe Batman :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren